Vi står for gennemtænkte, kreative og brugervenlige løsninger.

Uanset om din virksomhed blot har behov for den “lille” løsning, den “store” løsning eller noget helt tredje, så går BrandMonkey altid til opgaven med samme store kreativitet og passion.

Vores løsninger bliver skabt til den enkelte kunde og deres behov. Vi udarbejder det som du har brug for. Vi kan være med dig hele vejen, både online og offline.

Vi arbejder med alt fra den lille virksomhed, til store internationale forretninger hvor vi er med til at skabe resultater. Ingen udfordring er for lille eller for stor for os.

Vi er et lille bureau og den personlige kundekontakt betyder alt for os. Det betyder også at du taler direkte med personen eller personerne der sidder med fingerne i din opgave – det oplever vi giver færrest arbejdsgange.

Har vi vækket din interesse? Så tøv ikke med at kontakt os hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi tager gerne en uforpligtende samtale og kommer med vores input og pris på din opgave.

Den personlige kontakt, med vores kunder danner grundlag for vores måde at arbejde på !

Vi taler altid direkte og i øjenhøjde med dig som kunde, sætter os ind i din forretning og stiller gerne spørgsmål. Vores spørgsmål bunder blot i nysgerrighed for dig og din forretning.

Du kan altid ringe til os på 2590 0945, så ser vi hvem der først tager telefonen. Men vil du i kontakt med blot én af os, så finder du vores oplysninger ved at køre musen henover et af billederne.

Lasse
Bøegh
Henckel
Kreativ nørd

lasse@brandmonkey.dk
Mob. 2961 2908

Tinka
Tinky
Kontorhund

Kristian
Pedersen
Udvikler

kristian@brandmonkey.dk

Jimmy
Kaltoft
Andersen
Front-end udvikler

jimmy@brandmonkey.dk

Jakob
Juel
Rasmussen
Udvikler

jakob@brandmonkey.dk

Oliver
Hvarre
Udvikler

oliver@brandmonkey.dk

Skal vi arbejde sammen?

Har du spørgsmål, ønsker du et tilbud eller blot sparring? Så tøv ikke med at kontakt os.
Du kan ringe til os på 2590 0945 eller klik nedenfor, så ringer vi dig op!