Udvikling i Node.js

Node.js er et open-source, cross-platform system som gør det muligt at bruge JavaScript server-side.

Det er baseret på Google’s Chrome V8, som gør det utroligt hurtigt og pålideligt.

JavaScript er i stand til at foretage en masse asynkrone kald, hvilket gør at det kan færdiggøre opgaver sideløbende med hinanden. Dette gør ydeevnen meget hurtigere end de fleste nuværende populære sprog, som f.eks. Ruby, Python, Perl, PHP og ASP.NET.

Hos BrandMonkey er vi eksperter i udvikling i Node.js og tilbyder blandt andet følgende:

Udvikling i frameworks:

Express.js

Express er et webapp-framework, som hjælper med at organisere og skabe MVC-arkitektur på server-side. Det er pt. det mest populære framework til Node.js og bliver brugt i stort set alt vores udvikling med Node.js.

React.js

React er et open-source JavaScript framework, skabt af Facebook, som hovedsageligt bruges til at bygge brugerflader. Frameworket er blandt de hurtigste, da det kun manipulere præcis de elementer, det får besked på, ulig mange andre JavaScript frameworks.

Angular.js

Angular er et open-source front-end framework, lavet af Google. Frameworket udvider og tilføjer funktionalitet til HTML og yder en rigtig god performance i interaktive webapps.

… vi tilbyder også udvikling i andre frameworks, hvis der er ønske om dette.


Udvikling i NoSQL Databaser:

MongoDB

MongoDB er en af de mest populære NoSQL databaser, og bliver brugt i de fleste webapps bygget med Node.js. MongoDB tilbyder datalagring i JSON format med SQL-lignende queries. Dette er det bedste valg til større systemer og apps.

Firebase

Firebase er et database system bygget af Google. Firebase tilbyder en masse integrerede funktionaliteter, som kan bruges til at måle brugeradfærd mm. og fungerer både i webapps og native apps (iOS/Android). Firebase integreres direkte med Angular. Dette er det ideele valg til mindre apps.


Vi tilbyder stort set alt i udvikling med Node.js – Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres opgave

Skal vi arbejde sammen?

Har du spørgsmål, ønsker du et tilbud eller blot sparring? Så tøv ikke med at kontakt os.
Du kan ringe til os på 2590 0945 eller klik nedenfor, så ringer vi dig op!